Access Problems?

Look here for announcements. Please make comments and ask questions about the board here too.
Post Reply
jono
Posts: 347
Joined: Wed May 16, 2007 11:46 pm
Location: New South Wales, Oz

Access Problems?

Post by jono » Mon Sep 03, 2018 5:27 am

Has anyone else experienced forum access problems regarding username and passwords?

I only seem to be able to use a powerful servers terminal rather than my mobile devices

Frank
Site Admin
Posts: 866
Joined: Wed Feb 25, 2004 2:17 pm
Location: Stevensville, ON
Contact:

Re: Access Problems?

Post by Frank » Mon Sep 03, 2018 10:12 am

I only use a PC to access the forum and haven't noticed any login issues.

A while back, one the members recommended switching to a secure site (ie, https) and I've been working toward this. I expect to have this operational soon but I do not expect that the web server changes would have any effect on logging in.

BigBlockMopar
Posts: 346
Joined: Sun Sep 02, 2007 3:29 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Access Problems?

Post by BigBlockMopar » Tue Sep 04, 2018 2:43 pm

https only means the user's connection to the webserver is 'secure'.
Has nothing to do with access on the webserver itself.

I did noticed being logged out again today for no reason.

Site response is slowish again after posting a reply. At least slow enough to raise doubts if the post is submitted correctly.

Frank, if you need any help with switching to https you can always ask.
First get the domain working under https, then change the forum settings and create a redirect to https for every visitor that still comes here through a http-bookmark.
https://www.bigblockmopar.com
'73 Dodge Dart - 360ci - 11.3:1cr
MegaSquirt + HEI 7-pin timing control - Edelbrock AirGap - Cold Air Intake
IMPCO E / 425 mixer - A518 OD-trans - 3.55 gears - 225/50/17" tires.

Frank
Site Admin
Posts: 866
Joined: Wed Feb 25, 2004 2:17 pm
Location: Stevensville, ON
Contact:

Re: Access Problems?

Post by Frank » Thu Sep 06, 2018 10:33 am

Thank you for the offer of help.

There has been a slight change in the configuration of the web server due to a change to my web account. The account change now includes a SSL certificate, and I expect to have this sorted out soon.

Post Reply